Kenzo Kenzo WorldEau de Toilette pentru femei

Kenzo Kenzo World Eau de Toilette pentru femei
Kenzo Kenzo World Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
277RON

Cod: KZO2516 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descriere parfum Kenzo Kenzo World
Compoziție

Apa de toaletă pentru femei Kenzo World este inspirată de modă. Combinați diverse stiluri, rămâneți fidelă propriilor principii și nu ezitați să străluciți. Acest parfum fresh pentru femei ascunde un amestec de tonuri florale și de fructe, care se armonizează minunat și care celebrează doamnele vesele și jucăușe, care știu să se bucure de viață.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru o femeie jucăușă și veselă
  • ideal primăvara și vara

Compoziția parfumului
Efervescenta compoziție debutează cu pere dulci și suculente și bujori tandri și romantici. Apoi înflorește uimitoarea floare de migdal, care vă mângâie literalmente simțurile. Baza parfumului este marcată de prețiosul ulei de iris.

Povestea parfumului
Parfumul Kenzo World a fost lansat în anul 2018. Este o creație a parfumierilor Francis Kurkdjian și Maïa Lernout. Merită menționat și flaconul original și jucăuș, în formă de ochi. Stilul și creativitatea brandului Kenzo sunt imposibil de trecut cu vederea!

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, bujor
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stanjenel
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Kenzo World