Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic after shave pentru bărbați

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic after shave pentru bărbați
Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic after shave pentru bărbați
100 ml

Cod: LAG00370 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • împrospătează plăcut
  • conferă pielii o aromă plăcută
  • reduce roșeața și calmează pielea
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
apă

Despre brand Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld – unul dintre cei mai renumiți designeri creativi de până acum. Și-a început cariera la casa Balmain în 1955 și, de-a lungul strălucitoarei sale cariere, a colaborat cu nume sonore precum Chloé, Fendi sau Chanel, unde a lucrat ca director de creație din 1983. A fondat și propriul său brand de modă Karl Lagerfeld, care oferă piese pentru bărbați și femei, la prețuri prietenoase.

Primul parfum al brandului Karl Lagerfeld a apărut în anul 1978. Este vorba de populara apă de toaletă pentru bărbați Lagerfeld Classic, care combină tonuri orientale și lemnoase. A urmat seducătorul parfum pentru femei Sun Moon Stars, foarte popular în anii '90. Parfumurile Karl Lagerfeld pot fi combinate și, potrivit creatorului lor, sunt o „muzică pentru nas”.

Rating Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic