Kallos Super 9 pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor

1×
Kallos Super 9 pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor
Kallos Super 9 pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor
500 g
25RON

5,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: KAL03455 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Kallos Super 9

Schimbarea de look pe care doriți să o faceți poate avea un rezultat optim doar cu produse profesionale. Pudra Kallos Super 9 decolorează părul natural sau vopsit cu până la 9 nuanțe, oferindu-i protecție împotriva degradării sau tonurilor galbene nedorite. Aceasta elimină pigmenții de culoare închisă și asigură o decolorare uniformă cu efect de lungă durată.

Caracteristici:

  • decolorează părul natural și vopsit
  • decolorează cu până la 9 nuanțe
  • pregătește părul pentru vopsire
  • asigură decolorare uniformă
  • elimină tonurile de galben
  • nu deteriorează părul
  • este ușor de folosit

Aplicare:
Înainte de aplicare, este necesară testarea eventualei reacții negative la substanța decolorantă. Se va testa pe o porțiune mică de piele și păr. Se aplică uniform pe păr, imediat ce amestecul este gata (proporția este specificată pe ambalajul produsului). Pentru crearea amestecului, este necesară folosirea emulsiei activatoare suplimentare (oxidant), care nu este inclusă în pachet. Numai pentru uz profesional.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz profesional. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi a se consulta specialistul. A se evita contactul cu ochii.

A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se purta mănuși de protecție.

Întregul text

Despre brand Kallos

Produsele cosmetice Kallos – frumusețe accesibilă. Kallos, gamă de cosmetice originară din Ungaria, oferă produse de calitate și accesibile ca preț pentru îngrijirea profesională a părului, a pielii și a corpului, precum și o gamă largă de produse pentru machiaj.
Brand-ul Kallos a fost fondat  în anul 1978 de John Kallos, împreună cu fiicele sale. Produsele acestui brand sunt cunoscute astăzi atât în Ungaria, cât și în multe alte ţări, nu doar pentru preţurile accesibile, dar și pentru calitatea și inovațiile cu care se prezintă din domeniul designului. Kallos pune de asemenea accent pe seriozitate și pe respectul față de client, precum şi pe un sortiment extins și flexibil în ceea ce privește cerinţele pieței.
Produsele Kallos pentru îngrijirea părului oferă soluții pentru numeroasele probleme ale părului și ale scalpului. Cuprind o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, produse care nu necesită clătire, dar și produse de coafat. Cosmeticele  Kallos oferă ca rezultat un păr moale, strălucitor și plin de viață, parfumat cu arome florale sau fructate.
Oferta bogată de cosmetice decorative, de la lacuri și uleiuri de unghii, la mascara, rimel, creioane, farduri de pleoape, până la fond de ten, pudră, corectoare și farduri de obraz vă va surprinde - pe lângă o calitate în care puteți avea încredere - și prin prețurile surprinzător de convenabile, la fel ca în cazul produselor pentru îngrijirea corpului. Paleta largă de geluri de duș pentru diverse cerinţe ale pielii, de creme regeneratoare pentru mâini sau de lapte de corp hidratant și nutritiv este oferită de Kallos în ambalaje cu un design plăcut și original.
Oferta de produse a brand-ului Kallos este suficient de extinsă accesibilă fiecărei persoane.

Rating Kallos Super 91