Treci la conținutul principal

K18

K18

Experimentați o revoluție în îngrijirea părului și remediați deteriorarea de lungă durată a părului în doar 4 minute. Brandul american de îngrijire a părului K18 Biomimetic Hairscience lansează K18Peptide™, o moleculă revoluționară care contribuie la reconectarea lanțurilor de keratină din fibrele de păr, reconstruind legăturile disulfidice și redând părului aspectul sănătos pierdut. Produsele K18 nu acoperă doar deteriorările, ci repară părul din interior spre exterior.

 

Brandul K18 a fost fondat la sfârșitul anului 2020 de către soții Britta Cox și Suveen Sahiba. Compoziția produselor îmbină biotehnologia și îngrijirea părului și sunt rezultatul a ani de cercetare, acționând la un nivel mai profund pentru a modifica și repara molecular lanțurile polipeptidice rupte. Astfel, întărește părul și îl lasă moale, neted și suplu. Este nevoie de doar 4 minute pentru a obține un păr cu aspect sănătos. După un singur tratament la salon, părul își va recăpăta 91% din rezistența și 94% din elasticitatea inițială. 

Merită să menționăm și îngrijirea populară pentru păr fără clătire K18 Leave-in Molecular Hair Mask, pe care merită să o încercați, deoarece contribuie la ameliorarea deteriorării părului, cauzate de vopsire, decolorare sau styling termic, în doar 4 minute. Spray-ul regenerator pentru păr K18 Professional Molecular Repair Hair Mist ajută la repararea fibrelor de păr deteriorate și lasă părul elastic și consolidat. Pentru că fiecare merită un păr sănătos. Și pentru că brandul crede că tendințele sunt doar temporare și că și deteriorarea părului este la fel.

întregul text ascundeți textul