JOOP! Jetteeau de toilette pentru femei

1×
JOOP! Jette eau de toilette pentru femei 50 ml
JOOP! Jette eau de toilette pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: JOP0046 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum JOOP! Jette
Compoziție

Joop! Jette este un parfum floral care ascunde tonuri de lemn, unul ce prezinta o combinatie inedita intre esente proapsete si dulci. In general este recomandata utilizarea in zilele de tomna, fiind in masura sa aminteasca de atmosfera de vara si sa creeze o stare de spirit plina de enrgie.
Acest parfum imbina perfect cele trei combinatii diferite de mirosuri: se deschide prin fructe dulci de pere si accente proaspete de piper. Notele medii sunt florale, cu tonuri delicate de trandafir bulgaresc si senzuale de iris. Baza este compusa din note lemnoase de mosc cedru si Tonka.
Mireasma acestui parfum este extrem de rafinata si actioneaza direct, oferind incredere si echilibru.
Aceasta esenta serveste atat uzului de zi cat si celui de seara si creeaza o atmosfera de relaxare. Datorita caracterului elegant si feminin el este de asemenea potrivit pentru ocazii speciale sau intalniri romantice.

Compoziție

Compozitie
piper, para, trandafir, tonka, coriandru
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand JOOP!

Emblematicul brand german JOOP! este caracterizat prin modernitate și autenticitate. Pulsează în ritmul marilor metropole și este dedicat tuturor bărbaților și femeilor cu personalitate și pasiune pentru modă și design. Parfumurile JOOP! aduc în lumea aromelor prospețimea, originalitatea și unicitatea creatorului lor.

Fondatorul brandului, Wolfgang Joop, a fost întotdeauna un mare iubitor al frumuseții și al artei. După un scurt studiu de psihologie, s-a concentrat asupra modei și, la scurt timp, a câștigat marele premiu la un prestigios concurs de design. În anul 1978 a prezentat lumii prima sa colecție de modă. Aceasta i-a asigurat succesul internațional și, începând cu anul 1981, creează sub propriul brand JOOP!.

Primul parfum al firmei a fost apa de toaletă pentru femei JOOP! Femme, cu aura sa inconfundabilă, de flori orientale. În categoria pentru bărbați iese în evidentă compoziția inedită a remarcabilului parfum JOOP! Homme. Bucură-te și tu de impulsurile de energie ale acestor parfumuri unice!

Rating JOOP! Jette1