John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating balsam hidratant pentru par blond

John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating balsam hidratant pentru par blond
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating balsam hidratant pentru par blond
250 ml

Cod: JOF02012 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descrierea produsului John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating
Caracteristici

Hidratați și iluminați părul blond, cu un singur produs. Balsamul hidratant, pentru păr blond, John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating iluminează toate tonurile de blond, uniform sau șuvițat. În plus, hrănește părul în profunzime și îi conferă strălucire. Transformați un blond tern și cenușiu într-o nuanță aurie vibrantă, fără a fi necesară vopsirea.

Caracteristici:

  • hidratează și iluminează nuanțele de blond șterse
  • hrănește cuticulele părului
  • nu conține pigmenți de culoare și nu afectează culoarea originală a părului

Compoziție:

  • ulei de avocado

Aplicare:
Aplicați pe părul spălat cu șamponul din aceeași colecție și clătiți bine. Folosiți zilnic, pentru un efect de iluminare ideal.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, Protecția culorii
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating