John Frieda Frizz Ease Dream Curls balsam pentru netezirea părului indisciplinat

John Frieda Frizz Ease Dream Curls balsam pentru netezirea părului indisciplinat
John Frieda Frizz Ease Dream Curls balsam pentru netezirea părului indisciplinat
250 ml
35RON

14,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF02155 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere John Frieda Frizz Ease Dream Curls
Caracteristici

Răsfățați-vă onduleurile naturale așa cum merită. Balsamul pentru netezirea părului electrizat și indisciplinat, John Frieda Frizz Ease Dream Curls, oferă o îngrijire cu acțiune profundă, pentru care părul dvs. vă va fi recunoscător. Formula bogată îi oferă o hidratare generoasă, care facilitează pieptănarea și un finisaj neted și strălucitor. Acest tratament intensiv răsfață părul și îl transformă instantaneu în bucle sănătoase și lucioase. Iar coafatul va deveni o joacă și o plăcere.

Caracteristici:

  • hrănește intens și facilitează pieptănarea
  • hidratează părul
  • hrănește părul, fără a-l împovăra

Compoziție:

  • ulei abisinian - ușor, dar foarte nutritiv

Aplicare:
Mai întâi folosiți un șampon din aceeași gamă. Apoi aplicați masca pe părul umed, proaspăt spălat. Lăsați să acționeze 3-5 minute și clătiți. Recomandăm utilizarea măștii 1x pe săptămână, pentru nutriția intensă a părului ondulat și creț.

Caracteristici

Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț
Efect
Definire și textură, Hidratare, Strălucire și finețe, netezirea părului, regenerare, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Dream Curls