Jean Paul Gaultier Scandallapte de corp pentru femei

3×
Jean Paul Gaultier Scandal lapte de corp pentru femei
Jean Paul Gaultier Scandal lapte de corp pentru femei
200 ml
109RON

Cod: JPG3367 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 26.11.2020

Descriere parfum Jean Paul Gaultier Scandal
Compoziție

Produsul ideal pentru corp, parfumează și hidratează pielea intens! Loțiunea de corp Jean Paul Gaultier Scandal, completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește și hidratează eficient pielea, păstrând intensul parfum al gamei Scandal. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea.

Caracteristici

  • hidratează intens
  • parfumează pielea
  • lasă pielea moale la atingere
  • se absoarbe rapid

Aplicare
Aplicați pe pielea curată, pe tot corpul și masați până se absoarbe loțiunea.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Scandal3