Ser pentru ochi

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   8
  •   7
  •   1
  •   1
Cele mai vândute

Rezolvați cearcănele și ridurile din zona ochilor

Realizată corect, îngrijirea zonei ochilor vă poate întineri substanțial aspectul. Cremele, gelurile sau măștile pentru ochi rezolvă o varietate de probleme ale zonei ochilor – de la ridurile din jurul ochilor și cearcăne, până la pleoapele căzute.

Cum îngrijim zona ochilor

Creme de ochi antirid

Primele riduri apar în jurul vârstei de treizeci de ani. Pentru a le atenua, alegeți o cremă de ochi antirid cu conținut de peptide active, care stimulează producția de colagen.

Dacă vreți să profitați la maximum de îngrijirea zonei ochilor, alegeți creme de ochi pentru noapte cu retinol, resveratrol și acid hialuronic. Pentru combaterea cearcănelor, cremele de ochi cu vitaminele C și K funcționează perfect și au efect iluminator.

Serul pentru ochi

Serurile pentru zona ochilor sunt asemănătoare serurilor pentru ten. Au o compoziție mai concentrată, cu rezultate mai bune decât crema de ochi. Compoziția este blândă și neiritantă. Puteți alege un ser pentru cearcăne, contra ridurilor de sub ochi și contra edemelor din jurul ochilor. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați serul pentru ochi în combinație cu o cremă de ochi pentru ten matur.

Masca pentru ochi

Doriți să aduceți zonei ochilor un aport de nutriție și de hidratare crescut? Răsfățați-o cu o mască pentru ochi. Va avea un efect mai intens și mai vizibil. Masca cremoasă pentru ochi este perfectă pentru ridurile din jurul ochilor. Plasturii cu hidrogel atenuează edemele și pungile de sub ochi.

La notino.ro găsiți cele mai bune cosmetice pentru zona ochilor. Încercați creme de ochi hidratante contra uscăciunii în zona ochilor, creme cu efect de lifting pentru pleoape, creme anticearcăn, seruri de ochi antirid și multe alte produse, la prețuri uimitoare!