Hugo Boss Boss The Scent

set cadou VI.

6×
Hugo Boss Boss The Scent set cadou VI.
Hugo Boss Boss The Scent set cadou VI.
Apa de Toaleta 100 ml + Apa de Toaleta 8 ml + geanta cosmetice 1 ks

Cod: HUG6729 | Acest produs este momentan indisponibil
Hugo Boss Boss The Scent
Apa de Toaleta 100 ml + Apa de Toaleta 8 ml + geanta cosmetice 1 ks

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Boss The Scent

Adaugă o nouă recenzie

5.0
6 Evaluare
4
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală