Hugo Boss Boss Ma Vie

set cadou II.

Hugo Boss Boss Ma Vie set cadou II.
Hugo Boss Boss Ma Vie set cadou II.
Hugo Boss Boss Ma Vie set cadou II.
Eau de Parfum 50 ml + balsam de corp 100 ml

Cod: HUG2708 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Hugo Boss Boss Ma Vie
Eau de Parfum 50 ml + balsam de corp 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Meniu