Hugo Boss BOSS Bottled Nighteau de toilette pentru bărbați

34×
Hugo Boss BOSS Bottled Night eau de toilette pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled Night eau de toilette pentru bărbați
415RON

Economisiți 53%
100 ml
196RON

Cod: HUG0075 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 20.11.2019
Ridicare personală
miercuri 20.11.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Bottled Night
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Boss Bottled Night este destinată să devină arma dvs. secretă în arsenalul seducției. O alegere ideală pentru bărbații care adoră provocările și obțin mereu ceea ce își doresc. Fiți și dvs. regele nopții!

  • un parfum intens, aromatic-picant
  • pentru bărbatul seducător și sigur pe sine
  • potrivit mai ales pentru seară și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutul parfumului mângâie cu adieri de lavandă și de mesteacăn. Inima este dominată de întunecata violetă africană. Baza parfumului este alcătuită din note carismatice de lemn sud-american Louro Amarelo, care, împreună cu moscul, conferă parfumului profunzimea și senzualitatea pentru care este renumit.

Povestea parfumului

Parfumul este inspirat de eleganța seducătorului înnăscut. Obține tot ceea ce își dorește, noaptea sau ziua. Caracterul său viril și provocator radiază în întreaga compoziție parfumată. Designul sticlei a fost inspirat de o noapte caldă de vară. Sticla de un albastru închis, simbol al nopții profunde, se îmbină cu negrul, subliniind perfect caracterul unui parfum seducător și masculin. Chipul parfumului este actorul Ryan Reynolds.

Compoziție

Note varf
mesteacan, lavanda
Note inima
violeta
Note baza
tonuri lemnoase, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled Night