Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette pentru bărbați

36×
Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
415RON

Economisiți 55%
100 ml
186RON

186,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG0075 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Hugo Boss BOSS Bottled Night
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Boss Bottled Night este destinată să devină arma dvs. secretă în arsenalul seducției. O alegere ideală pentru bărbații care adoră provocările și obțin mereu ceea ce își doresc. Fiți și dvs. regele nopții!

  • un parfum intens, aromatic-picant
  • pentru bărbatul seducător și sigur pe sine
  • potrivit mai ales pentru seară și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutul parfumului mângâie cu adieri de lavandă și de mesteacăn. Inima este dominată de întunecata violetă africană. Baza parfumului este alcătuită din note carismatice de lemn sud-american Louro Amarelo, care, împreună cu moscul, conferă parfumului profunzimea și senzualitatea pentru care este renumit.

Povestea parfumului

Parfumul este inspirat de eleganța seducătorului înnăscut. Obține tot ceea ce își dorește, noaptea sau ziua. Caracterul său viril și provocator radiază în întreaga compoziție parfumată. Designul sticlei a fost inspirat de o noapte caldă de vară. Sticla de un albastru închis, simbol al nopții profunde, se îmbină cu negrul, subliniind perfect caracterul unui parfum seducător și masculin. Chipul parfumului este actorul Ryan Reynolds.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mesteacan, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled Night36