House 99 Softer Touchulei pentru barba

House 99 Softer Touch ulei pentru barba
House 99 Softer Touch ulei pentru barba
Economisiți
119RON

Economisiți 10%
30 ml
107RON

Cod: H990009 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 30.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului House 99 Softer Touch
Caracteristici

Cunoști senzația excelentă, când ieși din frizerie și barba ta este aranjată, curată și moale la atingere. Descoperă uleiul pentru barbă House 99 Softer Touch, testat și recomandat de bărbieri profesioniști. Permite îngrijirea bărbii acasă, cu aceeași atenție ca la frizerie.

Uleiul uscat face parte din rutina de îngrijire a bărbii. În creația sa, David Beckham s-a inspirat din barba pe care o purta în anul 2012.

Caracteristici:

  • hrănește și netezește barba lungă, scurtă sau cea de tip miriște
  • lasă tenul hidratat și barba moale la atingere
  • se absoarbe rapid, este lejer și nu este gras
  • se poate utiliza și înainte de ras, pentru ca lama să alunece mai bine pe față

Compoziție:

  • ulei de shea – nutritiv

Mod de aplicare:
Se frământă în mâini o cantitate mică de ulei și se trece prin barbă, cu mișcări direcționate în sus. Se folosește dimineața și seara.

Caracteristici

Consistență
ulei

Am scris despre House 99 Softer Touch
Articole

Despre brand House 99

David Beckham, steaua fotbalului şi a modei, prezintă un nou brand de îngrijire a frumuseții pentru bărbați. „Pentru mine, îngrijirea pielii nu înseamnă numai cum arăți, ci și cum te simți“, spune Beckham. Cosmeticele pentru bărbați House 99 se axează pe senzația de confort, dar și pe încercarea unor stiluri noi și pe perfecționarea noului look. „Am creat House 99 inspirându-mă de la toți bărbații care nu se tem să încerce ceva nou și să se simtă acasă la fel de bine ca atunci când ies din frizerie.“

Timp de câteva luni, David, în colaborare cu marca L’Oréal, au testat compoziții și ingrediente perfecte, nu doar în laborator, ci și în frizerii profesionale. Au investit timp și efort în cercetări din care au rezultat produse de calitate, concepute pentru a te ajuta să creezi exact look-ul pe care ți-l dorești.

Rating House 99 Softer Touch