Guerlain L'Homme Idéal L'Intenseeau de parfum pentru bărbați

2×
Guerlain L'Homme Idéal L'Intense eau de parfum pentru bărbați
Guerlain L'Homme Idéal L'Intense eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
515RON

Economisiți 22%
100 ml
404RON

Cod: GUR03787 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 17.12.2019
Ridicare personală
marți 17.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Guerlain L'Homme Idéal L'Intense
Compoziție

Parfumul Guerlain L'Homme Idéal L'Intense este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

  • lemnos-oriental
  • pentru bărbatul individualist
  • pentru fiecare zi
  • recomandat în special pentru vreme rece

Compoziție

Note varf
piper
Note inima
tonka
Note baza
tonuri fumrii, vanilie
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante, orientale

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain L'Homme Idéal L'Intense