GUERLAIN InsolenceEau de Toilette pentru femei

42×
GUERLAIN Insolence Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Insolence Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
280RON

Cod: GUR0056 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descriere parfum GUERLAIN Insolence
Compoziție

Descoperiți-vă senzualitatea și fiți elegantă și seducătoare, în același timp. Apa de toaletă pentru femei Guerlain Insolence vă încântă cu acordurile sale delicate, citric-florale, care vă transportă dintr-odată pe o pajiște primăvăratică plină de violete proaspete.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femeile care tânjesc după eleganță și lux
  • poate fi folosit atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Debutează cu note citrice, de bergamotă și de zmeură coaptă. Inima dulce-florală este compusă din violete, trandafiri și flori de portocal. La final, notele de iris și de boabe de tonka sunt completate de lemn de santal, cu mosc și rășini balsamice care echilibrează compoziția.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain Insolence a fost lansat în anul 2006, iar chipul său este actrița Hilary Swank. Insolence a fost creat de parfumierii Maurice Roucel și Sylvaine Delacourte, iar flaconul semisferic, cu dop stilizat, a fost creat de Serge Mansau.

Compoziție

Compozitie
fructe de padure, floare de portocal, iris, violeta
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Insolence42