Guerlain Insolenceeau de toilette pentru femei

39×
Guerlain Insolence eau de toilette pentru femei
Guerlain Insolence eau de toilette pentru femei
100 ml
189RON

Cod: GUR0056 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 19.02.2020
Ridicare personală
miercuri 19.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Guerlain Insolence
Compoziție

Descoperiți-vă senzualitatea și fiți elegantă și seducătoare, în același timp. Apa de toaletă pentru femei Guerlain Insolence vă încântă cu acordurile sale delicate, citric-florale, care vă transportă dintr-odată pe o pajiște primăvăratică plină de violete proaspete.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femeile care tânjesc după eleganță și lux
  • poate fi folosit atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Debutează cu note citrice, de bergamotă și de zmeură coaptă. Inima dulce-florală este compusă din violete, trandafiri și flori de portocal. La final, notele de iris și de boabe de tonka sunt completate de lemn de santal, cu mosc și rășini balsamice care echilibrează compoziția.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain Insolence a fost lansat în anul 2006, iar chipul său este actrița Hilary Swank. Insolence a fost creat de parfumierii Maurice Roucel și Sylvaine Delacourte, iar flaconul semisferic, cu dop stilizat, a fost creat de Serge Mansau.

Compoziție

Note varf
zmeura, bergamota, lamaie
Note inima
trandafir, violeta
Note baza
iris, tonka, mosc
Grupe de parfumuri
florale, de fructe

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain Insolence