GUERLAIN Shalimar Souffle Intense Eau de Parfum pentru femei

1×
GUERLAIN Shalimar Souffle Intense Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Shalimar Souffle Intense Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
324RON

Cod: GUR10565 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum GUERLAIN Shalimar Souffle Intense
Compoziție

Senzuală și fermecătoare ca o bijuterie prețioasă, apa de parfum Guerlain Shalimar Souffle Intense vă poartă pe aripi de aromă în grădinile înflorite ale Orientului Îndepărtat. Compoziția armonioasă emană arome florale, de vanilie dulce și smirnă pudrată.

  • un parfum intens, floral-oriental
  • pentru toate femeile senzuale
  • o creație a parfumierului Thierry Wasser

Compoziția parfumului
Parfumul Guerlain Shalimar Souffle Intense vă întâmpină cu tonuri proaspete și verzi. Acestea lasă treptat locul inimii strălucitoare, compusă din flori albe, iasomie Sambac și esențe dulci de flori de portocal. Profunzimea notelor de bază ascunde împletirea gurmandă a două tipuri de vanilie, din Madagascar și din Tahiti, desăvârșită de senzuala smirnă.

Povestea parfumului
În vremuri de mult apuse, acum mai bine de 400 de ani, între un împărat indian și soția sa a înflorit o dragoste fără margini. Împăratul a poruncit atunci construirea luxoasei grădini din Shalimar, care a devenit refugiul dragostei lor. Secole mai târziu, această frumoasă legendă a inspirat Casa Guerlain să creeze un parfum de poveste.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
tonuri verzi
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal, flori albe, Jasmine (arab)
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie Madagascar, benzoin, vanilie de Tahiti
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Shalimar Souffle Intense1