GUERLAIN Guerlain Homme eau de toilette pentru bărbați

2×
GUERLAIN Guerlain Homme eau de toilette pentru bărbați
GUERLAIN Guerlain Homme eau de toilette pentru bărbați
30 ml

Cod: GUR0269 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Guerlain Homme
Compoziție

Guerlain Guerlain Homme este un parfum lemnos, totusi foarte fresh, plin de energie si relaxant. Acesta reprezinta esenta moderna a unei vieti pline, dinamice, ascunzand in sine, o incredibila doza de seductie si senzualitate. Combina persistenta prospetimii cu masculinitate si sex-appeal-ul.  Guerlain Homme este esenta prospetimii. Multumita notelor distincte, de citrice si bergamota, dar si mentei, veti descoperi o adevarata oaza. Inca de la inceput, notele parfumului amintesc de un dus proaspat, de dimineata. Masculin, oferind totusi  o nuanta tandra, delicata. Notele de vetiver sunt balansate de cele ale lemnului de cedru. O atingere a esentelor exotice, cu note de mojito, apa de toaleta Guerlain Homme reprezinta omul modern intr-o lume in care duce o constanta lupta pentru supravietuire, in jungla urbana. Acest parfum ofera energie si prospetime, in acelasi timp subliniind incredibila sa atractie si seductie. Barbatul care alege Guerlain Homme, este atractiv, inteligent, care va obtine intotdeauna ceea ce isi doreste.

Compoziție

Compozitie
vetiver, mojito, menta, bergamota, cedru, limette
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Guerlain Homme2