Gucci Bloomspray parfumat pentru par pentru femei

1×
Gucci Bloom spray parfumat pentru par pentru femei
Gucci Bloom spray parfumat pentru par pentru femei
Livrare gratuită
30 ml
194RON

Cod: GUC3253 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Gucci Bloom

Parfumul de păr Gucci Bloom completează perfect parfumul din aceeași colecție. Este complet neagresiv față de păr, așa că se poate folosi de mai multe ori în timpul zilei.

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom

tracking pixel