Golddachs Pure Badgerpamatuf pentru ras din par de bursuc

Golddachs Pure Badger pamatuf pentru ras din par de bursuc
Golddachs Pure Badger pamatuf pentru ras din par de bursuc
pamatuf pentru ras din par de bursuc
85RON

Cod: GLD00136 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descrierea produsului Golddachs Pure Badger

Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Golddachs Pure Badger este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.

Caracteristici:

  • bărbierit neted, prin metoda tradițională
  • execuție stilată
  • peri naturali
  • ajută la obținerea unui bărbierit neted și precis

Cum se utilizează:
Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față.

Despre brand Golddachs

Brandul german Golddachs oferă produse premium pentru bărbieritul umed, care îi mulțumesc chiar și pe cei mai exigenți bărbați. Designul modern, funcționalitatea și calitatea materialelor sunt caracteristice produselor Golddachs. Gama de produse include o ofertă largă de seturi de bărbierit elegante, care cuprind toate cele necesare pentru un bărbierit perfect.

Rețeta unică a săpunului de bărbierit Golddachs creează o spumă cremoasă extraordinară, care, în combinație cu perii de bursuc ai pămătufului și cu briciul din oțel nemțesc, asigură un bărbierit deosebit de minuțios și de durabil, fără iritare. Asortimentul Golddachs cuprinde, de asemenea, produse cosmetice pentru întreținerea bărbii și a mustății. Cu produsele Golddachs, bărbieritul zilnic și îngrijirea bărbii se transformă într-o procedură de wellness cât se poate de plăcută.

Rating Golddachs Pure Badger