Gillette Fusion5 Proglide Aparat de ras + rezervă lame

1×
Gillette Fusion5 Proglide Aparat de ras + rezervă lame
Gillette Fusion5 Proglide Aparat de ras + rezervă lame
10 buc

Cod: GIL02777 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gillette Fusion5 Proglide

Visați la un bărbierit precis și perfect? Nu mai este nevoie, tocmai ați descoperit aparatul de ras Gillette Fusion5 Proglide. Rezerva cu 5 lame este perfectă, încât nici nu o simțiți pe piele. Tehnologia FlexBall îi permite capului să copieze contururile feței, pentru a nu rata niciun fir. Trimmer-ul de precizie, din partea de spate a rezervei, vă oferă un bărbierit precis, inclusiv în locurile greu accesibile.

Fiecare lamă conține o bandă lubrifiantă Lubrastrip, impregnată cu uleiuri minerale și polimeri lubrifianți. Aceștia îi permit aparatului să alunece cu ușurință pe piele, copiind fidel contururile feței. Rezultă o piele perfect netedă, fără compromisuri.

Caracteristici:

  • capul mobil se adaptează reliefului pielii și nu ratează niciun fir de păr
  • rezervă cu 5 lame, pentru un bărbierit confortabil și fără iritații
  • trimmer pentru ajustarea precisă a zonelor greu accesibile (cum ar fi perciunii și zona de sub nas)
  • banda lubrifiantă facilitează alunecarea lamei pe piele
  • lama rămâne ascuțită timp de o lună, în regim de utilizare regulată

Mod de utilizare:
Aplicați pe zona dorită gel sau spumă de ras și, cu treceri scurte, radeți barba sau firele de păr în sens contrar direcției de creștere.

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Fusion5 Proglide1