Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia

mască nutritivă pentru păr foarte uscat

Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia mască nutritivă pentru păr foarte uscat
Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia mască nutritivă pentru păr foarte uscat
300 ml
22RON

Cod: GAR05100 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.08.2019
Ridicare personală
vineri 23.08.2019
Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia
300 ml | 22RON

Descrierea produsului Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia

Masca pentru păr Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Caracteristici:

  • efect de nutriție și de regenerare
  • acționează în profunzimea fibrelor de păr
  • oferă hidratarea necesară

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine. Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește.

Caracteristici

Efect
Hidratare, Nutriție și regenerare
Tipuri de păr
par blond, par cu suvite, păr grizonat

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.