FarmonaDermacos Anti-Acne tonic pentru reducerea porilor dilatati

Farmona Dermacos Anti-Acne tonic pentru reducerea porilor dilatati
Farmona Dermacos Anti-Acne tonic pentru reducerea porilor dilatati
150 ml
26RON

17,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: FAR1139 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 09.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Farmona Dermacos Anti-Acne
Caracteristici

Produsul tonic Farmona Dermacos Anti-Acne ajută la curățarea finală, la armonizarea și la înviorarea pielii.

Caracteristici:

  • debarasează pielea de impurități și de grăsime

Cum se utilizează:
Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Efect
minimalizarea porilor

Despre brand Farmona

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.  

Rating Farmona Dermacos Anti-Acne