Eucerin Sun Photoaging Control

lotiune solara light SPF 30

Eucerin Sun Photoaging Control lotiune solara light SPF 30
Eucerin Sun Photoaging Control lotiune solara light SPF 30
150 ml
78RON

Cod: EUC01926 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Eucerin Sun Photoaging Control
150 ml | 78RON

Descrierea produsului Eucerin Sun Photoaging Control

Loțiunea ultra lejeră Eucerin Sun Photoaging Control, cu SPF 30 previne îmbătrânirea prematură a pielii și o protejează intens față de radiațiile UVA și UVB.

Caracteristici:

  • protejează față de efectele adverse ale razelor solare
  • hidratează pielea și îi menține aspectul tineresc
  • potențează funcția de auto-regenerare a pielii
  • protejează pielea față de lumina cu energie înaltă (HEV)
  • previne leziunile pielii, ca efect al radicalilor liberi
  • se absoarbe imediat în piele și este rezistentă la apă

Compoziție:

  • acid hialuronic – are proprietăți de hidratare
  • acid gliciretinic – întărește capacitatea de regenerare a pielii
  • Advanced Spectral Technology – protejează față de radiațiile ultraviolete
  • testat dermatologic

Mod de aplicare:
Se aplică loțiunea cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea la soare şi se repetă după cum este necesar, mai ales după transpirație excesivă sau după înot.

Caracteristici

Consistență
lapte
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Eucerin

Cosmeticele Eucerin | Eucerin - inovație și abordare medicală a îngrijirii pielii. Eucerin este un brand german de produse dermo-cosmetice. Se numără printre cele cu cea mai lungă tradiție și este unul dintre cele mai recomandate de profesioniștii în domeniul dermatologiei. Face parte din portofoliul societății multinaționale Beiersdorf, care deține, printre altele, mărci cum ar fi Nivea sau Labello.
Istoria brandului Eucerin a început în 1900, când chimistul și inventatorul german Isaac Lifschütz a făcut o descoperire notabilă în domeniul farmaceutic. El a dezvoltat revoluționarul emulgator Eucerit, care a fost folosit pentru prima dată ca bază pentru unguente, deoarece permite combinarea substanței active, a grăsimii și a apei.
Beiersdorf a fost fondată în anul 1882 de către Paul C. Beiersdorf. Câțiva ani mai târziu, acesta a vândut-o farmacistului Oscar Troplowitz care, în colaborare cu renumitul dermatolog Paul Gerson Unno, a demarat producția de cosmetice bazate pe cele mai recente cercetări dermatologice ale vremii. Acest principiu este respectat și astăzi de brandul Eucerin, la care fiecare produs nu numai că are la bază o amplă cercetare științifică, ci este, de asemenea, testat în ceea ce privește toleranța și eficacitatea.
Produsele cosmetice Eucerin pentru îngrijirea tenului și a corpului ajută la menținerea și la restabilirea funcționării corecte a epidermei și, astfel, vă asigură o piele sănătoasă și frumoasă. Produsele pentru îngrijirea părului și a scalpului sunt special concepute pentru a atenua microinflamațiile, care cauzează cele mai multe probleme ale scalpului și ale părului. În plus, în portofoliul brandului Eucerin găsiți, de asemenea, produse pentru protecție solară cu un compus extrem de eficient de filtre UVA/UVB, ca și produse de îngrijire după plajă.
Brandul Eucerin este lider mondial în îngrijirea pielii, datorită produselor de calitate medicală profesionistă, cu o înaltă eficiență și care vizează o gamă largă de cerințe ale pielii. Eucerin - peste 100 de ani de îngrijire medicală inovatoare a pielii.