Estée Lauder Double Wear Stay-in-Placepompiţă pentru machiaj

4×
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pompiţă pentru machiaj
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pompiţă pentru machiaj
Economisiți
38RON

Economisiți 24%
29RON

Cod: EST4484 | În stoc
1
Coletăria
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Produsul Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place asigură un ten mai frumos.

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place