Escada Joyful Moments

eau de parfum pentru femei 30 ml

Escada Joyful Moments eau de parfum pentru femei 30 ml
Escada Joyful Moments eau de parfum pentru femei 30 ml
30 ml

Cod: ESC0807 | Acest produs este momentan indisponibil
Escada Joyful Moments
30 ml

Descriere parfum Escada Joyful Moments

Parfumul Escada Joyful Moments - un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței. Îți completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia romantică
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
coacaze negre, litchi chinensis, mandarina
Note inima
bujor, frunze de violete, trandafir de Damasc
Note baza
miere, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Escada

Escada este un nume sonor în lumea modei și a parfumurilor. Look-ul Glamour este caracteristic pentru Escada și transpare în toate colecțiile, de la rochii de seară, la ținute de toată ziua. Femeia care folosește Escada radiază senzualitate, eleganță și are un stil propriu, modern și inconfundabil.

Fenomenul cu numele Escada s-a născut în anul 1978 la Munchen, farmecul său original purtând amprenta stilistică a soților Wolfgang și Margaretha Ley. Cei doi au ales pentru casa lor de modă numele unui cal de curse campion, pe care au pariat și au câștigat.

Primul parfum Escada a fost lansat în anul 1990, iar trei ani mai târziu a început tradiția parfumurilor de sezon, care au devenit tipice pentru acest brand. În fiecare vară, Escada lansează un parfum special în ediție limitată, care îmbogățește astfel oferta sezonului. Compozițiile exuberante și proaspete ale parfumului Escada sunt concepute pentru toate femeile care iubesc viața și vor să o trăiască la maximum.

Rating Escada Joyful Moments

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!