Escada Flor del Sol Eau de Toilette pentru femei

12×
Escada Flor del Sol Eau de Toilette pentru femei
Escada Flor del Sol Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
349RON

Economisiți 42%
100 ml
199RON

199,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ESC01668 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Escada Flor del Sol
Compoziție

Faceți cunoștință cu aroma verii adevărate! Apa de toaletă pentru femei Escada Flor de Sol evocă instantaneu atmosfera lipsită de griji a vacanței. Un singur spray vă transportă pe o plajă însorită, la malul mării. Ce-ați spune de o vacanță mexicană, în pași de dans? Aproape ați ajuns!

  • cel mai nou din emblematica gamă de ediții estivale limitate Escada
  • un parfum ideal pentru vacanța de vară
  • o creație a parfumierelor Honorine Blanc și Nathalie Lorson

Compoziția parfumului:
Impresia de vară este creată, din prima clipă, de aroma îmbătătoare a renumitului cocktail Tequila Sunrise. La scurt timp, își fac apariția luxuriantele arome de dalie și de pasifloră, ca ecourile unui paradis exotic. Baza, dominată de santal, conferă acestui parfum extrem de captivant un final lent și cald, de vară latină seducătoare și senzuală.

Povestea parfumului:
Escada Flor de Sol, parfumul vacanței perfecte, este cea mai nouă ediție limitată de la Escada. Locația-vedetă a acestui parfum jucăuș, radiind libertatea, prietenia și buna dispoziție tipice verii, este, de această dată, Mexicul. Bogăția sa culturală și multicoloră este reflectată de flacon, dar și de ambalajul acestuia. Induce acea stare de încântare pe care o trăim în timpul vacanței de vară.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Tequila Sunrise
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floarea fructelor pasiunii, dalie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Escada

Escada este un nume sonor în lumea modei și a parfumurilor. Look-ul Glamour este caracteristic pentru Escada și transpare în toate colecțiile, de la rochii de seară, la ținute de toată ziua. Femeia care folosește Escada radiază senzualitate, eleganță și are un stil propriu, modern și inconfundabil.

Fenomenul cu numele Escada s-a născut în anul 1978 la Munchen, farmecul său original purtând amprenta stilistică a soților Wolfgang și Margaretha Ley. Cei doi au ales pentru casa lor de modă numele unui cal de curse campion, pe care au pariat și au câștigat.

Primul parfum Escada a fost lansat în anul 1990, iar trei ani mai târziu a început tradiția parfumurilor de sezon, care au devenit tipice pentru acest brand. În fiecare vară, Escada lansează un parfum special în ediție limitată, care îmbogățește astfel oferta sezonului. Compozițiile exuberante și proaspete ale parfumului Escada sunt concepute pentru toate femeile care iubesc viața și vor să o trăiască la maximum.

Rating Escada Flor del Sol12