Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules ser de noapte cu efect radiant în capsule

1×
Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules ser de noapte cu efect radiant în capsule
Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules ser de noapte cu efect radiant în capsule
Economisiți
337RON

Economisiți 26%
50 capac
249RON

249,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ELA2084 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.05.2021
Ridicare personală
joi 20.05.2021

Descriere Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules
Caracteristici

Asistați la o veritabilă transformare a tenului dvs. Serul de noapte Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules vă ajută să neteziți, să rafinați și să iluminați tenul în timp ce dormiți. Utilizează tehnologia exclusivă Advanced MI˟ Concentrate™, care stimulează procesele naturale de regenerare a tenului, reduce la minimum petele pigmentare și uniformizează nuanța tenului.

Caracteristici:

 • promovează regenerarea naturală a tenului în timpul somnului
 • iluminează tenul și uniformizează nuanța pielii
 • stimulează metabolismul colagenului și al elastinei
 • reduce apariția petelor întunecate și a pigmentării
 • exfoliază tenul și minimizează vizibilitatea porilor
 • tenul devine vizibil mai neted și mai radios

Rezultatele testelor clinice efectuate pe 32 de femei:

 • la 93 %, în condiții de aplicare zilnică, tenul a devenit mai luminos, mai radiant
  și, în plus, a avut loc reechilibrarea nuanței și a structurii tenului
 • la 9 femei din 10, nuanța și structura tenului s-au uniformizat imediat

Ingrediente:

 • Advanced MI˟ Concentrate™: un complex de vitamina C și niacinamid - reduce vizibilitatea petelor pigmentare și a roșeții, contribuie la uniformizarea nuanței și la iluminarea tenului
 • extract din lemn dulce - datorită acțiunii antioxidante intense, ajută la iluminarea tenului
 • extract din hamei - ajută la iluminarea tenului, minimizează poetele întunecate și colorațiile inegale ale tenului
 • extract de arianta și de curmale - protejează tenul împotriva impurităților
  și stimulează producția naturală de colagen și de elastină

Aplicare:
Desfaceți capsula, răsucind capacul de două ori, și întindeți serul conținut pe tenul curat, de preferință după aplicarea Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster.

Caracteristici

Efect
iluminare, împotriva petelor pigmentare, unificare

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Skin Illuminating Brightening Night Capsules1