Elizabeth ArdenEight Hour Cream Sun Defense For Face crema de soare pentru fata SPF 50

1×
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face crema de soare pentru fata SPF 50
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face crema de soare pentru fata SPF 50
50 ml
113RON

226,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0331 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 22.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face
Caracteristici

O legendă între creme, avansată la nivel de produs solar. Crema solară Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Sun Defense For Face păstrează toate beneficiile versiunii sale clasice, dar, în plus, datorită SPF 50, vă asigură o protecție solară ridicată.

Crema are o textură lejeră, fără ulei, care vă protejează tenul față de radiațiile UVA și UVB și, în plus, previne deteriorarea suplimentară sau îmbătrânirea prematură, pe care o pot provoca razele de soare. Hidratarea eficientă de 8 ore este astfel asigurată.

Caracteristici:

 • protejează tenul împotriva razelor UVA și UVB
 • previne arderea și alte deteriorări ale pielii, cauzate de radiațiile solare
 • previne îmbătrânirea prematură a pielii
 • hidratează eficient tenul, timp de 8 ore
 • are o textură lejeră, neuleioasă

Premii beauty:

 • premiată la concursul Allure Best of Beauty 2016
 • recunoscută de revista SHAPE ca cea mai bună cremă solară pentru ten uscat
  (Sun Smart Awards, mai 2009)
 • premiată de revista Cosmopolitan (Beauty Oscar, Taiwan, 2011)
 • premiată de revista ELLE (Taiwan, 2012)

Ingrediente:

 • SPF 50 - oferă tenului o protecție ridicată față de radiațiile UV
 • fără PABA

Aplicare:
Înainte de expunerea la soare, aplicați pe față o cantitate suficientă.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face1