Dunhill Signature Collection Arabian Desert Eau de Parfum pentru bărbați

Dunhill Signature Collection Arabian Desert Eau de Parfum pentru bărbați
Dunhill Signature Collection Arabian Desert Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
469RON

469,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DUN02678 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.04.2021

Descriere Dunhill Signature Collection Arabian Desert
Compoziție

Transportați-vă în mijlocul exoticului deșert arăbesc și lăsați-vă fermecat de rafinamentul aromelor orientale. Apa de parfum pentru bărbați Dunhill Signature Collection Arabian Desert combină acorduri fresh și florale, care vă prind în mrejele alchimiei lor senzuale.

  • un parfum floral oriental
  • pentru toți bărbații moderni
  • potrivit cu precădere seara, pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
La debut, savurați armonia unui trio de piper roz, cu bergamotă verde și șofran prețios. Prospețimea acestora este intensificată de acordurile de trandafir delicat, completate ulterior de esența bogată a lemnului de oud.

Povestea parfumului
Dunhill Signature Collection Arabian Desert este o creație a parfumierei Alexandra Monet.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, piper roz, sofran
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
oud
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Dunhill

Parfum Dunhill | Dunhill se adreseaza tuturor persoanelor, nu numai celor ce prefera tigaretele oferite ce aceasta companie. Alfred Dunhill isi lanseaza brand-ul in Londra, in 1893. In primii ani si-a dedicat productia accesoriilor din piele pentru barbati cat si celor pentru masini. Mai tarziu insa, incepe sa creeze accesorii ca pixuri, cutii si accesorii pentru tigari, ceasuri si parfumuri. Nota predominanta a brand-ului Dunhill este masculinitatea. Cel mai popular articol Dunhill este Dunhill Desire for Men, cu baza sa compusa din lemn rar. Imaginea brandului este actorul Jude Law.

Rating Dunhill Signature Collection Arabian Desert