Ducray Kertyol P.S.O. șampon îngrijire anti matreata

Ducray Kertyol P.S.O. șampon îngrijire anti matreata
Ducray Kertyol P.S.O. șampon îngrijire anti matreata
200 ml
67RON

33,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DUR02166 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere Ducray Kertyol P.S.O.
Caracteristici

Descoperiți produsul ideal care elimină mătreața aderentă și calmează roșeața, Ducray Kertyol PSO Shampoo! Acest șampon curăță eficient părul și scalpul, permite eliminarea scuamelor și calmează roșeața și mâncărimile.

Caracteristici:

  • elimină mătreața
  • calmează roșeața
  • curăță eficient părul și scalpul
  • calmează mâncărimile

Ingrediente:

  • acid salicilic – calmează mâncărimile scalpului
  • ichthyol – combate mătreața

Aplicare:
Aplicați pe scalpul umed, spumați apoi clătiți. Aplicați din nou și lăsați să acționeze 3 minute apoi clătiți din abundență. Utilizați de 2 - 3 ori pe săptămână, timp de minimum 6 săptămâni.

Atenționare:
Pentru a evita oxidarea bijuteriilor din argint, se recomandă înlăturarea acestora pe durata aplicării produsului. A se evita contactul cu ochii. Clătiți cu apă din abundență în caz de contact cu ochii.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Anti mătreață, calmare
Tipul scalpului
mătreață, scalp uscat

Despre brand Ducray

Cosmeticele Ducray | Un brand cu tradiție, fondat de fiul dermatologului Albert Ducray, în anii '30 ai secolului al XX-lea. În acea perioadă, femeile, mai ales, se plângeau de săpunul care se dizolva greu în timpul spălării părului, rezultând un păr mat și încâlcit. De aceea, invenția șamponului lichid cu utilizare imediată, indicat pentru diverse tipuri de păr, a reprezentat de-a dreptul o revelație, găsind în curând un număr mare de clienți.

Ducray este un brand francez de produse dermatocosmetice, care nu lipsește din oferta niciunei farmacii care se respectă. Oferă asistență în aproape toate problemele legate de scalp și de păr, inclusiv pierderea părului la bărbați și problemele femeilor după naștere, după intervenții chirurgicale sau aflate la menopauză. Un segment semnificativ îl reprezintă șampoanele anti-mătreață, pentru păr gras sau uscat.

Brandul Ducray și-a extins, de-a lungul timpului, asortimentul, cu gama de produse Keracnyl, pentru îngrijirea pielii tinere și problematice. Iar, începând cu anul 1985, cremele, loțiunile și gelurile din gama Ictyane au grijă de pielea extrem de uscată și deshidratată. Textura lor plăcută și suplă, cu un parfum floral luminos, este considerată un cult. Aveți la dispoziție produse de îngrijire pentru față și pentru corp, inclusiv neparfumate, pentru pielea sensibilă. Pielea sensibilă a bărbaților se poate irita la bărbierit. Evitați iritațiile și răsfățați-vă cu produsele din gama Ducray destinate doar bărbaților.

Dacă aveți probleme cu hiperpigmentarea (pete de pigmentare), produsele Melascreen sunt destinate special pentru dvs. Prevenirea eficientă a recurenței este posibilă datorită protecției solare maxime SPF 50+, în combinație cu moleculele care blochează formarea excesivă a pigmentului.

Cooperarea strânsă cu dermatologii și farmaciștii de la Centrul Pierre Fabre pentru cercetări dermatologice și cosmetice reflectă atât cerințele actuale de îngrijire a pielii, cât și criteriile stricte în alegerea ingredientelor active și în crearea texturilor produselor finale. Standardele ridicate, eficiența maximă și calitatea constantă sunt caracteristice tuturor produselor. Produsele sunt foarte îndrăgite și ușor de aplicat. Brandul Ducray este disponibil în peste 60 de țări. Încercați-le și dumneavoastră pe cont propriu și veți vedea de ce sunt atât de populare.

Rating Ducray Kertyol P.S.O.