DovePurely Pampering Shea Butter săpun lichid rezervă

10×
Dove Purely Pampering Shea Butter săpun lichid rezervă
Dove Purely Pampering Shea Butter săpun lichid rezervă
unt de shea si vanilie 500 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOV1489
Un cadou pentru tine
Vă oferim livrare gratuită la achiziția a cel puțin 3 produse din brandurile selectate.

Știați că un săpun lichid bine ales vă poate ajuta să vă îngrijiți pielea, de fiecare dată când vă spălați pe mâini? Dacă utilizați săpunul lichid Dove, cu unt de shea și vanilie, proprietățile nutritive ale untului de shea și tonurile calde ale vaniliei vă vor ajuta să vă relaxați simțurile și să vă regăsiți echilibrul interior, iar tehnologia unică NutriumMoisture™ va avea grijă de pielea dvs.

Datorită compoziției cu ¼ cremă hidratantă, mâinile dvs. vor fi revitalizate, moi și catifelate. Nu a fost niciodată atât de plăcut să vă îngrijiți.

Caracteristici:

  • un săpun lichid select, care vă va hrăni pielea
  • conținutul de ¼ cremă hidratantă hidratează pielea mâinilor în timpul spălării
  • lasă pielea fină și netedă
  • datorită formulei sale nutritive, este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi
  • în timpul spălării, creează o spumă bogată și mătăsoasă
  • parfum cald, de unt de shea și de vanilie
  • ambalaj economic, cu rezerve

Ingrediente:

  • tehnologia NutriumMoisture™ – ajută nu doar la hidratarea pielii, ci o și hrănește în profunzime
  • ¼ cremă hidratantă – hidratează și, în același timp, curăță pielea

Aplicare:
Aplicați pe palme o pompă de săpun lichid și bucurați-vă de spuma mătăsoasă din timpul spălării. Evitați contactul cu ochii. În cazul în care săpunul intră în contact cu ochii, clătiți temeinic cu apă.

Sfat Notino:
Spălarea corectă a mâinilor trebuie să dureze cel puțin 20 de secunde, pentru a efectua un masaj complet cu produsul selectat.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
unt de shea

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.