Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați

11×
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
521RON

Economisiți 34%
100 ml
344RON

344RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DOG08607 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri Dolce & Gabbana de minim 320 RON și primiți cadou loțiunea luxuriantă The One la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Dolce & Gabbana The One for Men Intense
Compoziție

Radiați forță magnetică, la fel ca apa de parfum pentru bărbați Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Îndrăzneața combinație de note parfumate, contrastante până la extrem, vă subliniază intens masculinitatea naturală.

  • un parfum atrăgător, oriental-lemnos
  • o continuare mai intensă și mai profundă a parfumului Dolce & Gabbana The One for Men
  • lansat pe piață în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație de chiparos dulceag și neroli ușor picant. La scurt timp, apare o briză caldă de lemn de cașmir. La final, pe primul plan, în contrast perfect cu lejeritatea compoziției inițiale, trec acordurile fumurii și întunecate de piele, care vă vor însoți până la sfârșitul experienței olfactive.

Povestea parfumului
Intens masculin, autentic și fascinant - acesta este parfumul Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Compoziția sa parfumată se bazează pe o combinație impresionantă de neroli și piele, care, deși contrastante, se completează reciproc la perfecție.

Flaconul negru accentuează latura ușor misterioasă a parfumului. Culoarea neagră, tipică pentru brand, întruchipează eleganța, senzualitatea și tradiția. Liniile geometrice pure rămân fidele parfumului original The One for Men, iar detaliile negre dezvăluie virilitatea intensă a parfumului, încă înainte de a-l încerca.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
chiparos, extras din portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
coriandru, casmir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Dolce & Gabbana

Parfumurile Dolce & Gabbana | Produsele cosmetice Dolce & Gabbana – în lumea modei există numeroase brand-uri cunoscute până și de către cei care nu sunt interesati de lumea modei. Printre acestea se numără şi Dolce & Gabbana, un brand italiană bine cunoscut, care pe langa vestimentație, poșete, încălțăminte sau ochelari de soare, s-a gandit la unul dintre accesoriile cele mai importante: parfumul. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt indraznete si pline de viata. Vă pot fermeca de la prima inspirație sau pot lupta pentru favoarea dumneavoastră, dar nu vă vor părea niciodată plicticoase sau indiferente. Aceasta pentru că ascund în esența lor temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.
Talentații designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au compus numele brand-ului din numele lor și au adus pe piaţă una dintre cele mai deosebite linii de modă, cu un stil unic și cu un fler irezistibil. Dolce & Gabbana reprezintă luxul autentic și neconvențional. Identitatea mărcii creşte în forță şi rafinament timp de zeci de ani, de la apariția sa în anul 1985. Creativitatea ieșită din comun a fondatorilor s-a transpus în modul de expresie și în întreaga strategie a brand-ului, contribuind la întărirea poziției sale pe piaţă. Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, fiind prezentă în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano, iar filiale găsim la New York,  Tokio şi Hong Kong. Marca este folosită de cele mai mari celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi.

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Oferta parfumurilor D&G, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte. Un exemplu clasic este Dolce & Gabbana Light Blue, care este întruchiparea bucuriei de a trăi şi a strălucitorului stil mediteranean. Capteaza senzualitatea zilelor de vară într-o picătură de parfum – flori şi fructe.  Un parfum pe principii opuse ar fi Dolce & Gabbana The One Desire, care evocă o lume misterioasă de lumini și umbre, tentație și seducție. O lume intimă și personală, în care fiecare femeie hotărăște cui dă atenție și stabilește singură unde este granița dintre instinct şi dorință.

Același lucru este valabil și pentru bărbați. Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.  Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parfumurile Dolce & Gabbana își vor găsi simpatizanți printre femeile și bărbații cu încredere în sine, care-și cunosc valoarea, știu să-şi trăiască viața și să radieze energie pozitivă. Încercați vraja unică numită Dolce & Gabbana și veți descoperi singur ce orizonturi vi se vor deschide.

Rating Dolce & Gabbana The One for Men Intense11