Dolce & GabbanaPour Femme Intense Eau de Parfum pentru femei

8×
Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Eau de Parfum pentru femei
Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
359RON

Economisiți 25%
25 ml
266RON

1.064,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DOG1111 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse din acest brand de peste 300 RON și primiți cadou gelul de duș pentru bărbați K by Dolce & Gabbana la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 20.09.2021

Descriere Dolce & Gabbana Pour Femme Intense
Compoziție

Descoperiți o combinație de arome puternic contrastante, rafinate și captivante, în apa de parfum pentru femei Dolce & Gabbana Pour Femme Intense! Parfumul clasic întruchipează ADN - ul Dolce & Gabbana, tradiționalul și contemporanul, pasiunea și maternul, spiritualul și senzualul.

  • oriental - floral
  • pentru femeia senzuală
  • potrivit pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul floral - oriental aprinde simțurile cu tonuri subtile de neroli și mandarină verde. Notele de vârf cedează opulenței bogate și contrastului interesant al celor două flori albe, nobile. Floarea de portocal și tuberoza, oferă parfumului o semnătură feminină. Lemnul de santal cald și notele moscate senzuale, se amestecă irezistibil cu bezelele cremoase.

Povestea parfumului
Domenico Dolce și Stefano Gabbana prezintă valorile în forma lor cea mai puternică: „Adânc în sufletul femeii Dolce & Gabbana se află o forță puternică: o putere și o pasiune, care este voluptuoasă în intensitatea sa. Momentele în care această forță este aprinsă sunt momentele dedicatei aromei Intense.”

Ambalajul luxos juxtapune opulența senzuală cu spiritualitatea intimă. Sticla bogat colorată, aproape opacă, vișinie (o nuanță preferată a atelierului), sporește starea de spirit. Geometrică, cu umeri eleganți care formează unghiuri precise, silueta izbitoare a sticlei are un guler auriu solid și un capac burgund.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, extras din portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tuberoza, flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, bezea
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Dolce & Gabbana

Parfumurile Dolce & Gabbana | Produsele cosmetice Dolce & Gabbana – în lumea modei există numeroase brand-uri cunoscute până și de către cei care nu sunt interesati de lumea modei. Printre acestea se numără şi Dolce & Gabbana, un brand italiană bine cunoscut, care pe langa vestimentație, poșete, încălțăminte sau ochelari de soare, s-a gandit la unul dintre accesoriile cele mai importante: parfumul. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt indraznete si pline de viata. Vă pot fermeca de la prima inspirație sau pot lupta pentru favoarea dumneavoastră, dar nu vă vor părea niciodată plicticoase sau indiferente. Aceasta pentru că ascund în esența lor temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.
Talentații designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au compus numele brand-ului din numele lor și au adus pe piaţă una dintre cele mai deosebite linii de modă, cu un stil unic și cu un fler irezistibil. Dolce & Gabbana reprezintă luxul autentic și neconvențional. Identitatea mărcii creşte în forță şi rafinament timp de zeci de ani, de la apariția sa în anul 1985. Creativitatea ieșită din comun a fondatorilor s-a transpus în modul de expresie și în întreaga strategie a brand-ului, contribuind la întărirea poziției sale pe piaţă. Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, fiind prezentă în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano, iar filiale găsim la New York,  Tokio şi Hong Kong. Marca este folosită de cele mai mari celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi.

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Oferta parfumurilor D&G, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte. Un exemplu clasic este Dolce & Gabbana Light Blue, care este întruchiparea bucuriei de a trăi şi a strălucitorului stil mediteranean. Capteaza senzualitatea zilelor de vară într-o picătură de parfum – flori şi fructe.  Un parfum pe principii opuse ar fi Dolce & Gabbana The One Desire, care evocă o lume misterioasă de lumini și umbre, tentație și seducție. O lume intimă și personală, în care fiecare femeie hotărăște cui dă atenție și stabilește singură unde este granița dintre instinct şi dorință.

Același lucru este valabil și pentru bărbați. Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.  Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parfumurile Dolce & Gabbana își vor găsi simpatizanți printre femeile și bărbații cu încredere în sine, care-și cunosc valoarea, știu să-şi trăiască viața și să radieze energie pozitivă. Încercați vraja unică numită Dolce & Gabbana și veți descoperi singur ce orizonturi vi se vor deschide.

Rating Dolce & Gabbana Pour Femme Intense7