Dolce & GabbanaLight Blue Forever Eau de Parfum pentru femei

1×
Dolce & Gabbana Light Blue Forever Eau de Parfum pentru femei
Dolce & Gabbana Light Blue Forever Eau de Parfum pentru femei
Nou
Livrare gratuită
Economisiți
544RON

Economisiți 18%
100 ml
445RON

445,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DOG08686 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Dolce & Gabbana Light Blue Forever
Compoziție

Priveliștea mării albastru turcoaz, în care se reflectă razele aurii ale soarelui italian, este la fel de fermecătoare ca și apa de parfum pentru femei Dolce & Gabbana Light Blue Forever. Cu aceasta veți putea retrăi mereu zilele lungi de vară, de pe coasta Mării Mediterane.

  • un parfum înviorător, de flori și fructe
  • parfumul celebrează dragostea, în toate formele sale
  • prezentat în combinație cu parfumul pentru bărbați, Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Forever

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri proaspete, de citrice și de măr verde, caracteristice liniei de parfumuri Light Blue. Ulterior, în prim-plan trec florile de portocal, în combinație cu alte flori albe, care evocă perfect strălucirea soarelui. Nuanțele seducătoare de cashmeran, de lemn de cedru și de mosc alb persistă până la final.

Povestea parfumului
Parfumul însorit și senzual Dolce & Gabbana Light Blue Forever continuă tradiția predecesoarelor sale, purtându-vă pe coastele scăldate în soare ale Italiei. Atât compoziția parfumului, cât și flaconul au fost inspirate de frumusețea Mării Mediterane.

Silueta flaconului a rămas aceeași. Doar nuanța acestei ediții amintește de valurile mării turcoaz, pe care scânteiază razele soarelui. După cum sugerează și denumirea, acest parfum seducător celebrează dragostea eternă, în toate formele acesteia.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocale rosii, lamaie, mar verde
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, flori albe
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc alb, kasmeran
Grupe de parfumuri
citrice, florale, moscat

Despre brand Dolce & Gabbana

Parfumurile Dolce & Gabbana | Produsele cosmetice Dolce & Gabbana – în lumea modei există numeroase brand-uri cunoscute până și de către cei care nu sunt interesati de lumea modei. Printre acestea se numără şi Dolce & Gabbana, un brand italiană bine cunoscut, care pe langa vestimentație, poșete, încălțăminte sau ochelari de soare, s-a gandit la unul dintre accesoriile cele mai importante: parfumul. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt indraznete si pline de viata. Vă pot fermeca de la prima inspirație sau pot lupta pentru favoarea dumneavoastră, dar nu vă vor părea niciodată plicticoase sau indiferente. Aceasta pentru că ascund în esența lor temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.
Talentații designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au compus numele brand-ului din numele lor și au adus pe piaţă una dintre cele mai deosebite linii de modă, cu un stil unic și cu un fler irezistibil. Dolce & Gabbana reprezintă luxul autentic și neconvențional. Identitatea mărcii creşte în forță şi rafinament timp de zeci de ani, de la apariția sa în anul 1985. Creativitatea ieșită din comun a fondatorilor s-a transpus în modul de expresie și în întreaga strategie a brand-ului, contribuind la întărirea poziției sale pe piaţă. Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, fiind prezentă în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano, iar filiale găsim la New York,  Tokio şi Hong Kong. Marca este folosită de cele mai mari celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi.

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Oferta parfumurilor D&G, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte. Un exemplu clasic este Dolce & Gabbana Light Blue, care este întruchiparea bucuriei de a trăi şi a strălucitorului stil mediteranean. Capteaza senzualitatea zilelor de vară într-o picătură de parfum – flori şi fructe.  Un parfum pe principii opuse ar fi Dolce & Gabbana The One Desire, care evocă o lume misterioasă de lumini și umbre, tentație și seducție. O lume intimă și personală, în care fiecare femeie hotărăște cui dă atenție și stabilește singură unde este granița dintre instinct şi dorință.

Același lucru este valabil și pentru bărbați. Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.  Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parfumurile Dolce & Gabbana își vor găsi simpatizanți printre femeile și bărbații cu încredere în sine, care-și cunosc valoarea, știu să-şi trăiască viața și să radieze energie pozitivă. Încercați vraja unică numită Dolce & Gabbana și veți descoperi singur ce orizonturi vi se vor deschide.

Rating Dolce & Gabbana Light Blue Forever1