Dolce & Gabbana Dolce Garden

eau de parfum pentru femei 50 ml

1×
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Dolce & Gabbana Dolce Garden eau de parfum pentru femei 50 ml
Livrare gratuită
379RON
Reducere 31%
50 ml
262RON

Cod: DOG4789 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.03.2019
Ridicare personală
luni 25.03.2019
Dolce & Gabbana Dolce Garden
50 ml | 262RON

Descriere parfum Dolce & Gabbana Dolce Garden

Apa de parfum Dolce Garden, de la brandul Dolce & Gabbana, te transportă într-o clipă în superbele grădini multicolore din Sicilia, înflorite în toată splendoarea lor.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei moderne și sigure pe sine
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Vârful combină notele proaspete de mandarină, cu neroli și eterica magnolie, învăluitoare ca mângâierea soarelui mediteranean. Inima este tropicală, cu tonuri dulci de nucă de cocos, de plumeria și de ylang-ylang, care dau parfumului o aură solară ultra feminină. Baza gurmandă, din lemn de santal, vanilie și lapte de migdale, evocă dulciurile tradiționale siciliene.

Povestea parfumului
Dolce Garden este parfumul libertății în gândire și în dorințe. Fotograful profesionist Victor Demarchelier și manechinul Chiara Scelsi au jucat un rol important în campania de lansare a parfumului, la începutul anului 2018.

Compoziție

Note baza
lapte de migdale, lemn de santal, vanilie
Note inima
cocos, frangipani, Ylang-Ylang
Note varf
extras din portocala amara, magnolie, mandarina
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Dolce & Gabbana

Parfumurile Dolce & Gabbana | Produsele cosmetice Dolce & Gabbana – în lumea modei există numeroase brand-uri cunoscute până și de către cei care nu sunt interesati de lumea modei. Printre acestea se numără şi Dolce & Gabbana, un brand italiană bine cunoscut, care pe langa vestimentație, poșete, încălțăminte sau ochelari de soare, s-a gandit la unul dintre accesoriile cele mai importante: parfumul. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt indraznete si pline de viata. Vă pot fermeca de la prima inspirație sau pot lupta pentru favoarea dumneavoastră, dar nu vă vor părea niciodată plicticoase sau indiferente. Aceasta pentru că ascund în esența lor temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.
Talentații designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au compus numele brand-ului din numele lor și au adus pe piaţă una dintre cele mai deosebite linii de modă, cu un stil unic și cu un fler irezistibil. Dolce & Gabbana reprezintă luxul autentic și neconvențional. Identitatea mărcii creşte în forță şi rafinament timp de zeci de ani, de la apariția sa în anul 1985. Creativitatea ieșită din comun a fondatorilor s-a transpus în modul de expresie și în întreaga strategie a brand-ului, contribuind la întărirea poziției sale pe piaţă. Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, fiind prezentă în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano, iar filiale găsim la New York,  Tokio şi Hong Kong. Marca este folosită de cele mai mari celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi.

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Oferta parfumurilor D&G, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte. Un exemplu clasic este Dolce & Gabbana Light Blue, care este întruchiparea bucuriei de a trăi şi a strălucitorului stil mediteranean. Capteaza senzualitatea zilelor de vară într-o picătură de parfum – flori şi fructe.  Un parfum pe principii opuse ar fi Dolce & Gabbana The One Desire, care evocă o lume misterioasă de lumini și umbre, tentație și seducție. O lume intimă și personală, în care fiecare femeie hotărăște cui dă atenție și stabilește singură unde este granița dintre instinct şi dorință.

Același lucru este valabil și pentru bărbați. Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.  Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parfumurile Dolce & Gabbana își vor găsi simpatizanți printre femeile și bărbații cu încredere în sine, care-și cunosc valoarea, știu să-şi trăiască viața și să radieze energie pozitivă. Încercați vraja unică numită Dolce & Gabbana și veți descoperi singur ce orizonturi vi se vor deschide.

Rating Dolce & Gabbana Dolce Garden

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală