Treci la conținutul principal
Dolce&Gabbana Dolce Eau de Parfum pentru femei
Dolce&Gabbana Dolce Eau de Parfum pentru femei
Dolce&Gabbana Dolce Eau de Parfum pentru femei
Note varf
floare de papaya, extras din portocala amara
Note inima
Amaryllis, narcisa, nufar
Note baza
mosc, casmir
Grupe de parfumuriflorale

Apa de parfum Dolce & Gabbana Dolce devine simbolul și semnătura feminității dvs., la fel ca o rochie delicat brodată. Compoziția parfumată, perfectă prin simplitatea sa, mai are ceva în comun cu rochiile frumoase, și anume arta complexă, care stă mereu la baza creației acestora.

  • un parfum floral fin și senzual
  • iese în evidență mai ales pe timp de zi și în lunile calde
  • lansat în anul 2014, ca un parfum complet nou al brandului Dolce & Gabbana

Compoziția parfumului
Debutează cu neroli citric, dulce-amărui și flori de papaia. Debutul floral continuă cu note îmbătătoare: narcise, nuferi și crin de cameră (amarilis), care crește mai ales în Africa de Sud. Parfumul se estompează treptat, cu acorduri calde și delicate, de cașmir și de mosc.

Povestea parfumului
Parfumul Dolce & Gabbana Dolce combină meșteșugul atemporal cu munca inovatoare a parfumierilor. Perfecțiunea operei lor este completată de flaconul cu un aer vintage. Capacul de culoarea marțipanului face referire la arta cofetarilor sicilieni.

Panglica neagră amintește de cămășile albe și de papioanele caracteristice primelor prezentări de modă Dolce & Gabbana. Flaconul este decorat și cu o replică, de culoare neagră, a semnăturii lui Domenico Dolce – unul dintre fondatorii brandului.

Dolce&GabbanaDolce Eau de Parfum pentru femei

16×
75 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOG0861