Diva & Nice Cosmetics Professionalpensula pentru aplicarea fardului de ochi

3×
Diva & Nice Cosmetics Professional pensula pentru aplicarea fardului de ochi
Diva & Nice Cosmetics Professional pensula pentru aplicarea fardului de ochi
Livrare gratuită
MAX 519/08
16RON

Cod: DIV1956 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descrierea produsului Diva & Nice Cosmetics Professional

Pensula ideală pentru aplicarea fardului de pleoape sau a tușului este Diva & Nice Cosmetics Professional Eyeshadow Brush! Forma teșită facilitează aplicarea precisă a tușului, fardurilor cremoase sau a celor pudră, în special la baza genelor. Obțineți ușor și rapid machiajul dorit al ochilor!

Caracteristici:

  • ideală pentru aplicarea fardului și a tușului
  • formă teșită
  • ușor de utilizat
  • peri sintetici

Aplicare:
Luați o cantitate moderată de produs pe pensulă și începeți aplicarea de la baza genelor. Continuați machiajul ochilor în funcție de rezultatul dorit.

Despre brand Diva & Nice Cosmetics

p>Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.  

Rating Diva & Nice Cosmetics Professional3