Diva & Nice CosmeticsAccessories pensula pentruaplicare fard obraz

10×
Diva & Nice Cosmetics Accessories pensula pentru  aplicare fard obraz
Diva & Nice Cosmetics Accessories pensula pentru  aplicare fard obraz
Economisiți
27RON

Economisiți 29%
MAX 519/02
19RON

În stoc | 19,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: DIV2021
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Obțineți o aplicare perfectă a fardului de obraz cu ajutorul pensulei Diva & Nice Cosmetics Blush Brush! Forma ușor teșită favorizează aplicarea, îmbrăcând perfect obrazul pentru un aspect natural îmbujorat. Perii sintetici mențin nivelul de pigmentație al produsului aplicat.

Caracteristici:

  • aplică perfect fardul de obraz
  • forma ușor teșită facilitează aplicarea
  • oferă un aspect natural
  • peri sintetici
  • păstrează pigmentația produsului aplicat

Aplicare:
Luați o cantitate mică de fard de obraz pe pensulă și aplicați delicat pe pomeți.

Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.