Dior Dior Addict Eau de Toilette pentru femei

- Descriere
- Despre brand
- Rating 1
Descriere Dior Dior AddictCompoziție
Notele de Mandarina de Sicilia dezvaluie un parfum vesel, fermecator, cu nuante pe alocuri citrice, fructate, acide, ce te invaluie. Florile albe, Iasomie Sambac si Neroli din Tunisia, se contopesc apoi pe un fond lemnos, senzual si subtil de esenta de Lemn de Santal, presarat cu un strop de vanilie. Prospetimea sofisticata a unui parfum floral lemnos: incontestabil feminin, radiaza cu o eleganta proaspata si senzuala.
Compoziție
- Note varfNotele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
- mandarina siciliana
- Note inimaNotele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
- Note bazaNotele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
- lemn de santal
- Grupe de parfumuri
- orientale, florale, lemnoase
Despre brand Dior
Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.
Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.
Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.