Treci la conținutul principal

Detoxifierea de primăvară

Primăvara este cel mai bun moment pentru a vă reface corpul și mintea și pentru a descoperi noi rutine care vă vor pregăti bine pentru restul anului. Inspirați-vă cu un nou set de sfaturi pentru adevărații eroi ai detoxifierii de primăvară, care nu trebuie să fie doar în interior, ci și în exterior. Descoperiți produse cosmetice hrănitoare care vă vor reîmprospăta și vă vor îmbunătăți felul în care vă simțiți.

Detoxifierea de primăvară a pielii

Tenul este scutul protector al feței noastre, cu propriile sale procese de regenerare. Dacă doriți ca atât eliminarea poluanților, cât și apărarea naturală să funcționeze așa cum trebuie, începeți cu o curățare regulată a tenului dimineața și seara. Întăriți bariera protectoare cu produse cosmetice special formulate pentru detoxifierea pielii, precum și cu produse hidratante și nutritive care vă ajută pielea să reziste mai bine la impuritățile și radicalii liberi din aer și, astfel, să demareze mai bine procesele de detoxifiere.

Eroul nostru pentru detoxifierea pielii:
Estée Lauder DayWear

Descoperiți produsele din această gamă de îngrijire a pielii de lux, bogată în antioxidanți. Acestea vă vor ajuta pielea să lupte împotriva poluării atmosferice și a radicalilor liberi. Pielea dvs. va fi mai fină, revitalizată și mai capabilă să reziste mai bine la semnele îmbătrânirii. Încercați crema de zi și de seară, crema colorată cu SPF și gelul răcoritor pentru ochi.

Detoxifierea părului

Ca urmare a vopsitului, particulele de metal se pot acumula în părul dvs., ceea ce duce la creșterea fragilității și la slăbirea părului. În plus, lunile de iarnă au contribuit la uscăciune și la pierderea moliciunii. Oferiți părului dvs. un impuls de primăvară, plin de regenerare, cu produse special concepute pentru a curăța și hidrata în profunzime.

Eroul nostru pentru detoxifierea părului:
Kérastase Specifique

Oferiți părului dvs. un tratament de restaurare cu o colecție de produse de îngrijire cu superputerea de a vă readuce părul la starea sa inițială, impecabilă. Șampoanele special formulate, măștile și uleiul nutritiv au grijă de strălucire și înviorează culoarea părului.

Detoxifierea de primăvară a corpului

Înainte de apariția vremii calde, pielea corpului are nevoie de o curățare completă de primăvară. Transformați-vă pielea uscată și întinsă într-o piele moale și suplă. Eliberați-o de celulele moarte cu un masaj de exfoliere corporală. Masajul regulat nu numai că vă va ajuta să vă îmbunătățiți vizibil aspectul pielii, dar va stimula și circulația, sistemul limfatic și va reduce vizibilitatea celulitei.

Eroul nostru pentru detoxifierea corpului:
Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub

Exfoliantul corporal cu efect de fermitate de la Collistar vă va lăsa pielea fără fulgi uscați, hidratată și tonifiată. Nu numai că pielea dvs. se va simți uimitor de fină, dar, datorită extractelor de cireșe, va avea și un parfum minunat.

Detoxifierea de primăvară cu alte produse la reducere pentru dvs.