Comme des Garçons Blue Santal

eau de parfum unisex 100 ml

Comme des Garçons Blue Santal eau de parfum unisex 100 ml
Comme des Garçons Blue Santal eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Cod: CDG0160 | Acest produs este momentan indisponibil
Comme des Garçons Blue Santal
100 ml

Descriere parfum Comme des Garçons Blue Santal

Parfumul Comme des Garçons Blue Santal este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

  • parfum lemnos picant
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
boabe de ienupar, lemn de santal, pin, piper
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Comme des Garçons

Parfumurile Comme des Garçons sunt pline de originalitate și, aparent, de contradicții. Aromele luxoase și neobișnuite vă vor captiva în totalitate, așa că veți dori să vi le reamintiți în mod constant.
Parfumurile de lux Comme des Garçons sunt fabricate din cele mai bune esențe, care le conferă o aromă intensă și o persistență fără egal. Flacoanele parfumurilor Comme des Garçons se deosebesc de celelalte încă de la prima vedere, datorită formei unice neregulate, care vă va încânta!
Fondatorul brandului Comme des Garçons este designerul japonez de modă Rei Kawakubo, care, în 1969, a cucerit lumea cu creațiile sale de modă avangardistă. Parfumurile ei sunt unice, ca și creațiile sale vestimentare.
Parfumurile neobișnuite Comme des Garçons sunt expresia perfectă a abordării sale neconvenționale în modă. Lăsați-vă atras în lumea originală a parfumurilor Comme des Garçons și experimentați ceva nou!  

Rating Comme des Garçons Blue Santal

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!