Collistar Hair In The Sun

masca pentru par expus la soare

Collistar Hair In The Sun masca pentru par expus la soare
Collistar Hair In The Sun masca pentru par expus la soare
89RON

Economisiți 10%
150 ml
80RON

Cod: COL0654 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse din brandul Collistar de minim 125 RON și primiți livrarea gratuită. Oferiți pielii dumneavoastră o îngrijire de calitate cu produsele Collistar.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
Collistar Hair In The Sun
150 ml | 80RON

Descrierea produsului Collistar Hair In The Sun

Masca pentru păr Collistar Hair In The Sun asigură părului expus la soare îngrijirea adecvată și îl repară în mod eficient.

Caracteristici:

  • protejează părul împotriva deshidratării
  • regenerează părul în profunzime
  • regenerează părul, după expunerea la apă sărată sau clorurată
  • hidratează intens
  • facilitează descurcarea părului și, astfel, previne deteriorarea sa
  • părul este neted la atingere
  • protejează părul la temperaturi înalte

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Se lasă să acționeze un timp scurt, apoi se clătește bine.

Caracteristici

Efect
Protecție solară a părului
Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.