Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrateconcentrat pentru slabit anti-celulită

5×
Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate concentrat pentru slabit anti-celulită
Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate concentrat pentru slabit anti-celulită
Economisiți
267RON

Economisiți 53%
200 ml
125RON

Cod: COL0854 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 31.10.2020

Descrierea produsului Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate
Caracteristici

Acum puteți combate celulita și grăsimea în exces și în timpul somnului. Primul concentrat pentru slăbit și anticelulită Collistar Special Perfect Body conține sistemul Cell-Nocturne. Datorită complexului de 3 substanțe active, utilizează eficient bioritmul nocturn ale pielii. Sistemul special Transcutol® mărește eficiența concentratului, prin accelerarea pătrunderii ingredientelor active în piele, pentru rezultate maxime.

Deja după prima aplicare, pielea devine mai elastică. Utilizarea sa zilnică reduce treptat manifestările celulitei, iar depunerile de grăsime devin mai puțin vizibile.

Caracteristici:

 • are acțiune anticelulită și în timpul nopții
 • stimulează procesul de ardere a țesuturilor adipoase
 • netezește pielea și îi stimulează elasticitatea

Ingrediente:

 • cafeină - stimulează activitatea lipazei, care controlează descompunerea grăsimilor și reduce mărimea adipocitelor
 • extract de alge coraline - mărește sinteza leptinei, care, între orele 22:00 și 3:00,
  semnalizează senzația de „sațietate“ și, astfel, blochează sinteza noilor adipocite
 • microorganisme dintr-un plancton special - combat acumularea grăsimilor
  pe parcursul nopții și stimulează sinteza colagenului
 • sare de mare - stimulează dizolvarea grăsimilor
 • sistemul Transcutol® – ameliorează penetrarea substanțelor active

Aplicare:
Produsul se aplică seara pe zonele problematice (pulpe, coapse, fese și abdomen). Masați cu mișcări circulare și lăsați-l să acționeze peste noapte. Pentru maximizarea efectelor, folosiți în combinație cu alte produse din gama Collistar Anticellulite.

Caracteristici

Tipul de piele
ten normală

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate5