Collistar Mascara Infinitomascara pentru volum si curbare

10×
Collistar Mascara Infinito mascara pentru volum si curbare
Collistar Mascara Infinito mascara pentru volum si curbare
Economisiți
137RON

Economisiți 35%
culoare Extra Nero 11 ml
89RON

Cod: COL0288 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Collistar Mascara Infinito
Caracteristici

Densitate, volum, curbură și strălucire - genele dvs. nu au fost niciodată mai seducătoare. Collistar Mascara Infinito prezintă un rimel de nouă generație, care garantează definiție maximă și rezistență durabilă, pentru ochi perfect machiați.

Caracteristici:

  • conferă genelor un volum perfect, fără a le încărca
  • învelește genele în negru intens, încă de la prima aplicare
  • separă perfect genele și le multiplică optic
  • curbează perfect genele, păstrându-le flexibilitatea
  • dispune de o perie revoluționară, din elastomer moale

Ingrediente:

  • ceară naturală - conferă volum genelor
  • shellac (rășină naturală) - menține genele suple, netede și lucioase

Mod de aplicare:
Cu o tușă continuă, periați genele de la rădăcini până la vârfuri. Se aplică atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Mascara Infinito10