Collistar Sensitive Skins After-Shaveset de cosmetice I. pentru bărbați

Collistar Sensitive Skins After-Shave set de cosmetice I. pentru bărbați
Collistar Sensitive Skins After-Shave set de cosmetice I. pentru bărbați
set de cosmetice I. pentru bărbați
171RON

Cod: COL0319 | În stoc

after shave emulsie 100 ml + crema de zi protectoare 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului Collistar Sensitive Skins After-Shave
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Collistar Sensitive Skins After-Shave . Astfel

Caracteristici:

  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică
  • potrivit pentru calmarea tenului sensibil și iritat
  • pentru tratarea și regenerarea tenului
  • pentru hidratarea intensă a tenului
  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice bărbat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Efect
Hidratare, calmare
Tipuri de seturi
ambalaj economic

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Sensitive Skins After-Shave