Clinique For Mencremă pentru bărbierit

1×
Clinique For Men cremă pentru bărbierit
Clinique For Men cremă pentru bărbierit
Economisiți
99RON

Economisiți 10%
125 ml
89RON

Cod: CLK0248 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Clinique For Men
Caracteristici

Produsul de bărbierit Clinique For Men For Men facilitează rasul fără probleme.

Caracteristici:

  • facilitează bărbieritul
  • facilitează alunecarea aparatului pe piele
  • previne iritarea pielii
  • asigură un bărbierit extrem de neted
  • hidratează și nu usucă pielea

Cum se utilizează:
Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil, pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare

Despre brand Clinique

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.

Rating Clinique For Men1