ChanelRouge Coco ruj pentru hidratare intensa

3×
Chanel Rouge Coco ruj pentru hidratare intensa
Chanel Rouge Coco ruj pentru hidratare intensa
Economisiți
204RON

Economisiți 18%
culoare 402 Adrienne 3.5 g
167RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 4.771,43RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHA3256
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 26.01.2022

Învăluiți-vă buzele în culori senzuale, cu textură care nu se usucă. Rujul pentru hidratare intensă Chanel Rouge Coco este versiunea inovativă a originalului ruj emblematic Chanel. Are o pigmentare intensă și o compoziție nutritivă, datorită căreia este confortabil pe buze, chiar dacă îl purtați întreaga zi. În plus, unele nuanțe au fost inspirate de cei mai apropiați prieteni ai domnișoarei Chanel, singurii care puteau să o strige Coco. Această regină a rujurilor nu poate lipsi din colecția niciunei iubitoare de machiaj.

Caracteristici:

  • ruj nutritiv și hidratant
  • are o pigmentare intensă
  • foarte plăcut la purtat

Ingrediente:

  • ceruri vegetale – din mimoză, jojoba și floarea-soarelui, care hidratează și revitalizează buzele
  • ceară de silicon – pentru o textură mai netedă și o aplicare mai comodă
  • peliculă de polimeri și microsfere de silicon – conferă rujului luciu și îi prelungesc persistența

Mod de utilizare:
Aplicați direct pe buze - sau conturați-le mai întâi cu ajutorul creionului de contur, în aceeași nuanță.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
hidratant

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.