ChanelLe Vernis lac de unghii

5×
Chanel Le Vernis lac de unghii
Chanel Le Vernis lac de unghii

Faceți impresie cu o manichiură de lux. Lacul de unghii Chanel Le Vernis are o compoziție ultradurabilă, datorită căreia vă puteți bucura mai mult timp de nuanța preferată. Lacul creează pe unghii un strat de culoare precis și ultralucios, cu suprafață perfect uniformă.

În plus, fortifică și protejează unghiile. Paleta de culori conține atât culori naturale nude, cât și cele mai trendy și mai deosebite nuanțe. Unghiile îngrijite sunt un must-have pentru fiecare femeie elegantă, deoarece pun în valoare orice ținută.

Caracteristici:

  • lac de lux, cu rezistență îndelungată
  • fortifică și ameliorează calitatea unghiilor
  • conferă unghiilor o strălucire intensă
  • conține pigmenți de culoare de calitate înaltă
  • creează un strat uniform
  • disponibil în nuanțe clasice și trendy

Ingrediente:

  • material bioceramic și ceramide - efect de nutriție pentru unghii

Mod de utilizare:
Începeți prin a aplica cu pensula un strat subțire de lac de bază, care nivelează suprafața unghiei și previne decolorarea. Continuați cu două straturi uniforme de lac Chanel Le Vernis și finisați cu un strat de lac top coat, pentru strălucire suplimentară.

Caracteristici

Culoare
verde
Tipul de lac
gel
Efect
strălucitor

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.