Chanel Le Gel Sourcils

gel de sprancene de lungă durată

Chanel Le Gel Sourcils gel de sprancene de lungă durată
Chanel Le Gel Sourcils gel de sprancene de lungă durată
culoare 350 Transparent 6 g
165RON

Cod: CHA4397 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
Chanel Le Gel Sourcils
culoare 350 Transparent 6 g | 165RON

Descrierea produsului Chanel Le Gel Sourcils

Produsul Chanel Le Gel Sourcils intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • transparență ridicată – invizibil la ochi
  • aplicare rapidă și ușoară
  • ajută la modelarea, la definirea și la fixarea sprâncenelor

Cum se utilizează:
Folosind peria, se pieptănă linia naturală a genelor și a sprâncenelor. Produsul se poate utiliza singur sau peste fond de ten.

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.