ChanelLe Correcteur de Chanel Longwear Concealer anticearcan cu efect de lunga durata

Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer anticearcan cu efect de lunga durata
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer anticearcan cu efect de lunga durata
culoare 10 Beige 7.5 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CHA04950

Corectorul Chanel Le Correcteur de Chanel, cu efect de lungă durată, camuflează perfect toate impuritățile. Rezultatul este un ten perfect, fără imperfecțiuni sau cearcăne vizibile.

Caracteristici:

  • uniformizează tenul și acoperă imperfecțiunile
  • textura lejeră, de tip gel asigură un finisaj natural
  • compoziția cu rezistență îndelungată garantează confortul întreaga zi

Mod de aplicare:
Corectorul se aplică pe zonele cu imperfecțiuni, prin tapotări ușoare cu vârfurile degetelor. Se poate folosi înainte de aplicarea fondului de ten.

Caracteristici

După tipul de acoperire
Medie
Efect
rezistent, corector

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.